РФ втратила в Україні тисячі лейтенантів і капітанів – Reuters
Категорія
Україна
Дата публікації

РФ втратила в Україні тисячі лейтенантів і капітанів – Reuters

РФ втратила в Україні тисячі лейтенантів і капітанів – Reuters
Джерело:  online.ua

За словами високопоставленого представника Міноборони США, армія Російської Федерації щоденно зазнає сотень втрат у війні проти України, зокрема, країна-агресорка уже втратила тисячі лейтенантів і капітанів. 

Джерело: Reuters

Армія РФ втратила в Україні тисячі лейтенантів і капітанів

Представник Пентагону, який говорив на умовах анонімності, розповів інформаційній агенції, що крім убитих лейтенантів і капітанів було вбито сотні полковників і "багато" російських генералів.

Що важливо розуміти, команда російського диктатора Володимира Путіна класифікує загибель військових як державну таємницю та не оновлювала свої офіційні дані про втрати від весни.

Окрім того, представник Міноборони США звернув увагу на те, що Збройним силам України вдалося знищити понад 100 "високоцінних" російських цілей на території України, включно з командними пунктами, складами боєприпасів та об'єктами ППО.

Згідно з даними американських аналітиків, втрати російської окупаційної армії в Україні досягли близько 15 000 людей убитими і, приблизно, 45 000 пораненими. Цю інформацію уже підтверидив директор ЦРУ Вільям Бернс, додавши, що ЗСУ також втратили багато воїнів.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?