РФ за добу обстріляла понад 40 населених пунктів — десятки загиблих і поранених
Категорія
Україна
Дата публікації

РФ за добу обстріляла понад 40 населених пунктів — десятки загиблих і поранених

РФ за добу обстріляла понад 40 населених пунктів — десятки загиблих і поранених
Джерело:  online.ua

У МВС повідомляють, що Нацполіція за минулу добу отримала інформацію про обстріли 42 населених пунктів – унаслідок цих обстрілів є десятки загиблих і до 50 поранених.

Джерело: заступник міністра внутрішніх справ Євгеній Єнін в етері телемарафону

Росіяни обстріляли 42 населені пункти за добу

За словами Єніна, росіяни гатять все по тих самих областях: під прицілом – Дніпропетровщина, Сумщина, Донеччина, Миколаївщина, Чернігівщина, Херсонщина і Харківщина.

Він додав, що майже у всіх областях, які піддаються обстрілам, наразі фіксуються пошкодження приватних будинків, у тому числі і багатоквартирних.

Харківщина за кількістю обстрілів уже наближається до Донеччини. Її обстрілювали майже 3 тисячі разів, Донеччину – трохи більше 3 тисяч, - сказав він.

Водночас поліція Херсонської області повідомляє, що російські військові завдали ударів по п’ятьох населених пунктах.

Під удари ворога потрапили села Осокорівка, Трудолюбівка, Іванівка, Нова Шестірня та смт Нововоронцовка. Військові російської армії скинули снаряди на житлові квартали, - йдеться у повідомленні.

Внаслідок обстрілів є поранені місцеві жителі, багато приватних домоволодінь непридатні для проживання.

Військові РФ продовжують займатися мародерством. У Бериславі, Великій Олександрівці та Високопіллі окупанти викрали автомобілі місцевих жителів.

Нагадаємо, що вночі 10 серпня російські війська обстріляли Нікопольський район Дніпропетровщини з Градів.

Загинуло 13 людей, 11 поранені, 5-ро з них у тяжкому стані.

Росіяни скерували по житлових кварталах 80 реактивних снарядів. У місті понівечені понад 20 багатоповерхівок, ЦНАП, палац культури, гуртожиток, дві школи, будівля міськради та ще кілька адмінприміщень.

 Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?