РФ завдала по Маріуполю близько 50 авіаударів та скинула багато фосфорних бомб
Категорія
Україна
Дата публікації

РФ завдала по Маріуполю близько 50 авіаударів та скинула багато фосфорних бомб

РФ завдала по Маріуполю близько 50 авіаударів та скинула багато фосфорних бомб
Джерело:  online.ua

Протягом ночі 28 квітня армія РФ нанесла по Маріуполю близько 50 авіаударів та скинула велику кількість фосфорних бомб. На тлі загострення ситуації полк "Азов" закликає українську владу вжити рішучих заходів для деблокади міста чи евакуації мешканців та захисників.

Джерело: звернення заступника командира полку "Азов" капітана Святослава Паламара у  Telegram

"Азов" розповів, що зараз відбувається в Маріуполі

Ця ніч – це просто колосальна кількість фосфорних бомб, 50 авіаударів, ракет, арти і всього, що може використати варвар проти людства, - наголосив Святослав Паламар.

Він також повідомив, що протягом64 дні війни російська армія лише в Маріуполі втратила техніки на 162 мільйони доларів, на боєкомплекти та літаковильоти окупанти витратили 288 мільйонів доларів.

Як стверджує командир "Азову", втрати країни-агресорки лише в одному українському місті склали понад 1 мільярд 111 мільйонів доларів. Ці гроші окупанти могли б витратити на будівництво шкіл чи лікарень, на забезпечення гідної старості для своїх пенсіонерів, але обрали витратити їх на знищення Маріуполя.

Я закликаю військово-політичне керівництво до рішучих дій по деблокаді чи евакуації всіх тих, хто надіється і вірить в Батьківщину. Сьогодні я скажу не Маріуполь ­– це Україна, а Україна – це Маріуполь, – наголосив Святослав Паламар.

Фото - twitter.com/Polk_Azov

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?