РФ заявила про неможливість проведення "референдум" в ОРДЛО
Категорія
Політика
Дата публікації

РФ заявила про неможливість проведення "референдум" в ОРДЛО

РФ заявила про неможливість проведення "референдум" в ОРДЛО
Джерело:  online.ua

Незмінний речник Кремля Дмитро Пєсков почав стверджувати, що, мовляв, наразі немає можливості провести "референдуми" на окупованих територіях Донецької та Луганської областей.

Джерело: росЗМІ

РФ не поспішає проводити "рефендум" в ОРДЛО

Коли безпека повністю не забезпечена, а ми бачимо, що продовжуються удари українських військових та націоналістів із цивільних цілей на цих територіях. Звісно, за цих умов навряд чи можна говорити, - заявив поплічник російського диктатора Володимира Путіна.

Дмитро Пєсков цинічно зазначив, що для цього необхідне не лише "бажання самих людей", а й потрібно "створити умови".

Що важливо розуміти, нещодавно так званий сенатор Ради Федерації від Криму Сергій Цеков почав стверджувати, що "референдуми" про приєднання до Росії Донбасу, Херсонської та Запорізької областей можуть пройти протягом року.

Абсолютно погоджуюся, що ці регіони мають бути з Росією. Думаю, все може статися у значно більших (ніж Донбас, Херсонська та Запорізька області – ред.) розмірах. Я думаю, що всі території, які контролює Росія, мають дуже великі шанси возз'єднатися з РФ. Це російські території, - цинічно завив Цеков.

Сергій Цеков (фото - відкриті джерела)

За словами останнього, процес проведення "референдумів" на Донбасі, у Херсонській та Запорізькій областях щодо "приєднання" до Росії буде "досить швидким".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?