РНБО назвала ситуацію з мінськими угодами "повним абсурдом"
Категорія
Політика
Дата публікації

РНБО назвала ситуацію з мінськими угодами "повним абсурдом"

РНБО назвала ситуацію з мінськими угодами "повним абсурдом"
Джерело:  online.ua

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов заявив, що з мінськими угодами "треба працювати", оскільки наразі немає інших варіантів. Водночас виконувати їх у тому вигляді, в якому вони є, політик вважає "повним абсурдом".

Джерело: "Право на владу"

Секретар РНБО Данілов розкритикував мінські угоди

Олексій Данілов вирішив прокоментувати необхідність подальшої роботи з мінськими домовленостями.

"З мінськими угодами слід працювати. Якщо казати про ситуацію щодо мінських домовленостей, то в тому вигляді, в якому вони є, це повний абсурд", - підкреслив секретар РНБО.

За його словами, їх не денонсують, тому з мінськими угодами треба працювати, оскільки інших немає.

Попри це, Олексій Данілов звернув увагу на те, що виконати ці домовленості у їхньому поточному вигляді неможливо.

"За наявності російських танків, БТРів, російських генералів, російських офіцерів на нашій українській території проводити вибори – це нонсенс", – стверджує член команди Володимира Зеленського.

Секретар РНБО також нагадав про те, що в мінських домовленостях не прописано що "Володимир Путін повинен був видати 630 тисяч російських паспортів".

Олексій Данілов переконаний, що дуже важливо "сідати й домовлятись" для припинення війни, "щоб не вбивали наших хлопців і дівчат".

Чому насправді не працюють мінські угоди

Офіційний Київ наголошує, що мінський формат не дає результатів через блокування та неадекватні вимоги представників команди очільника Кремля Володимира Путіна.

Попри це, вихід з угод може зіграти на руку офіційній Москві, яка у такому випадку звинуватить українську владу в небажанні припинити війну на Сході.

Окрім того, нещодавно Леонід Кравчук публічно зізнався, що розуміє "недолугість" мінського формату переговорів. Останніми роками він не приносить результатів, хоча свого часу спинив російську агресію.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?