РНБО збирається на нове засідання по секретному питанню
Категорія
Україна
Дата публікації

РНБО збирається на нове засідання по секретному питанню

РНБО збирається на нове засідання по секретному питанню
Джерело:  online.ua

У п'ятницю, 18 травня, Рада національної безпеки і оборони України проведе засідання. На порядку денному п'ять питань, одне з яких - таємне.

Джерело: пресслужба РНБО

Засідання РНБО заплановане на 17:00, після його завершення секретар Ради нацбезпеки і оборони Олексій Данілов проведе брифінг, на якому озвучить прийняті рішення.

Порядок денний на засідання РНБО

На засіданні РНБО планують розглянути кілька питань, які стосуються персональних санкцій і стратегії розвитку оборонно-промислового комплексу України. Також члени Ради заслухають доповідь Державної служби геології та надр України про стан виконання рішення РНБО України від 19 березня 2021 "Про стан справ у сфері надрокористування", введеного в дію указом президента України від 25 березня 2021 року.

У порядок денний засідання РНБО включено п'ять питань:

  1. Про розгляд Стратегії розвитку оборонно-промислового комплексу України.

  2. (ТАЄМНО).

  3. Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій).

  4. Доповідь Голови Державної служби геології та надр України про стан виконання рішення РНБО України від 19 березня 2021 «Про стан справ у сфері надрокористування», введеного в дію Указом Президента України від 25 березня 2021 № 122.

  5. Різне.

Раніше президент України Володимир Зеленський анонсував, що засідання РНБО будуть проводитися регулярно по п'ятницях. Попереднє засідання РНБО відбулося 4 червня 2021 року. Тоді було прийнято рішення про поглиблення інтеграції України до Організації Північноатлантичного договору і затверджений звіт про проведення огляду загальнодержавної системи боротьби з тероризмом.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?