Роббі Вільямс мало не став жертвою найманого вбивці
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Роббі Вільямс мало не став жертвою найманого вбивці

Роббі Вільямс мало не став жертвою найманого вбивці
Джерело:  online.ua

Британська поп-зірка Роббі Вільямс зізнався, що на піку свої популярності ледь не загинув від рук найманого вбивці.

Джерело:  Mirror

Роббі Вільямс розповів про спробу замаху на себе

Співак зізнався, що уникнути смерті від рук кілера йому допомогли друзі, та всі ці роки він уникав розмов про те, що мало не коштувало йому життя.

Це речі, які трапляються, коли ти стаєш знаменитим. Я став відомий, коли мені було 17. У 16 я грав у бойз-бенді, і група вистрілила. Коли мені був 21 рік, я пішов, а потім розпочав сольну кар'єру, продав 80 мільйонів копій альбомів, став рекордсменом за кількістю квитків, проданих на мій тур, і бла-бла-бла. Неймовірна слава та неймовірний успіх йдуть разом із тривогою, депресією та психічними захворюваннями, - зазначив Вільямс.

47-річний співак визнав, що гучна слава мало не вбила його, та стала найважчим тягарем у музичній кар'єрі.

Тільки протягом останніх декількох років йому вдалося змиритися з наслідками своєї шаленої популярності.

Вільямс підкреслив, що через свою популярність не має змоги відвідувати багато з громадських місць.

Роббі Вільямс (фото - wikimedia.org)

Я не люблю зустрічатися з незнайомцями, але незнайомці хочуть зустрітися зі мною, і я почуваюся дуже некомфортно через це. Думки про це викликають у мене тривогу, - зізнався співак.

Раніше Роббі Уільямс вже повідомляв про тяжку хворобу 

Зокрема, співак визнав, що страждає на артрит, та не може на концертах рухатись, як раніше.

Співак дав відверте інтерв’ю, в якому розповів про свою хворобу.

У мене артрит у спині, тож я не можу пробити по м’ячу. Маю дуже тугі сухожилля і практично не маю литкових м’язів. Я танцюю, наче п’яний татко на весіллі. Але ж маю щось робити, щоби заповнити час на сцені, - зізнався Вільямс.

До речі, зараз Роббі вважається найпопулярнішим британським співаком, а в юнацькому віці Вільямс захоплювався спортом, а точніше футболом.
Також він заговорив про депресії й токсикоманію, які мучили його раніше. І що з народженням дітей йому вдалося позбавитися від них.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?