Родини загиблих та поранених внаслідок удару РФ по Вінниці отримають допомогу
Категорія
Україна
Дата публікації

Родини загиблих та поранених внаслідок удару РФ по Вінниці отримають допомогу

Родини загиблих та поранених внаслідок удару РФ по Вінниці отримають допомогу
Джерело:  online.ua

Очільник Вінницької ОВА Сергій Борзов офіційно повідомив, що тіла усіх загиблих в результаті ракетного удару окупантів по Вінниці ідентифіковано. За його словами, з 17 липня почнуться поховання, а родичі загиблих та постраждалих отримають грошову компенсацію.

Джерело: Сергій Борзов, мер Вінниці Сергій Моргунов у  Telegram

Удар РФ по Вінниці - всі тіла вдалося ідентифікувати

На сьогоднішній ранок всі особи встановлені. І з завтрашнього дня вже будуть починатися поховання загиблих, - повідомив Сергій Борзов.

За його словами, станом на сьогодні в лікарнях знаходяться 68 постраждалих, з них 14 – у важкому, ще 4 – у критичному стані.

У свою чергу Моргунов повідомив, що сім’ям загиблих та поранених вінничан нададуть грошову допомогу, від 25 до 50 тис. грн.

Нагадаємо, 16 липня представники ДСНС повідомили, що з-під завалів їм вдалося врятувати ще 3 громадян.

Фото — dsns.gov.ua

Що відомо про ракетний удар РФ по Вінниці

В Офісі президента офіційно підтвердили, що удар по Вінниці росіяни здійснили ракетами "Калібр", які випустили з підводного човна у Чорному морі.

Росіяни вдарили по центру Вінниці крилатими ракетами "Калібр", запустивши їх із підводного човна в акваторії Чорного моря, — розповів заступник голови ОП Кирило Тимошенко.

За словами представників поліції та ДСНС Вінницької області, 3 російські ракети влучили в будівлю з офісними приміщеннями у центрі міста. Від ударів постраждали також Будинок офіцерів та розташовані неподалік житлові будинки. Наразі відомо про 24-х загиблих, серед яких є маленькі діти.

Окрім того, наголошується, що на місці прильотів виникла пожежа, вогонь перекинувся і на автостоянку. Згідно з останніми даними, згоріли десятки автомобілів.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?