Рома — Шахтар. Де та коли дивитися матч Ліги Європи після серії поразок донеччан
Категорія
Спорт
Дата публікації

Рома — Шахтар. Де та коли дивитися матч Ліги Європи після серії поразок донеччан

Рома — Шахтар. Де та коли дивитися матч Ліги Європи після серії поразок донеччан
Джерело:  online.ua

Український футбольний клуб “Шахтар” у сезоні 2020/21 вилетів з групи Ліги чемпіонів, не витримавши конкуренції з найпотужнішими командами континенту, однак потрапив натомість у плей-офф Ліги Європи, дивізіоном нижче. На цьому полі бою донеччани зуміли вирватися до 1/8 фіналу турніру, подолавши ізраїльського опонента “Маккабі” з рахунком 4:0 після двох матчів. Вже у четвер, 11 березня, “Шахтар” боротиметься проти італійської “Роми”. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний розпорядок ЛЄ.

Матч проходитиме за кордоном на полі “Стадіо Олімпіко”, початок запланований на 19:55.

За тиждень після цього, 18 березня, “Шахтар” та “Рома” знову вийдуть на поле один проти одного, однак на цей раз вже в Україні. За підсумками цих двох ігор вирішиться — хто саме пройде далі до чвертьфіналу Ліги Європи.

Нагадаємо, наразі “Шахтар” знаходиться у не найкращій ситуації. На початку березня команда під тренерством Луїша Каштру вилетіла з Кубка України, зазнавши несподіваної поразки від “Агробізнесу”.

“Переживаємо дуже складний період у сезоні. Ми були готові до ротації, це був ідеальний момент: до матчів чемпіонату і Ліги Європи. Був ідеальний час для великої ротації, хоча ми розуміли деякі ризики… Всі розчаровані”, - визнав португалець.

Напередодні матчу його прокоментував колишній тренер “гірняків” Мірча Луческу, який очолює наразі київське “Динамо”. Він вважає, у сьогоденному стані обидві команди мають рівноцінні шанси на проходження далі, однак все ж таки більше відзначив саме італійців.

“Рома і Шахтар — дві відмінні команди. Це буде збалансована гра з приблизно рівними, 50 на 50, шансами на успіх. Може бути, трохи більше перевага буде на боці римлян. У Шахтаря все ще є в складі великі футбольні таланти”, - вважає румунський фахівець.

Як повідомляв ONLINE.UA, “Динамо” стало одним лише з двох українських клубів, які вийшли до стадії плей-офф Ліги Європи в сезоні 2020/21. Вже у четвер, 11 березня, клуб зустрінеться з іспанським “Вільярреалом” та гратиме одночасно з парою “Роми” з “Шахтарем”.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?