Роналду заробив перше досягнення в АПЛ за повернення в МЮ
Категорія
Спорт
Дата публікації

Роналду заробив перше досягнення в АПЛ за повернення в МЮ

Роналду заробив перше досягнення в АПЛ за повернення в МЮ
Джерело:  online.ua

Португальська зірка футболу Кріштіану Роналду, який нещодавно повернувся у лави клубу “Манчестер Юнайтед”, став за підсумками вересневих матчів Англійської прем'єр-ліги найкращим гравцем турніру.

Джерело: АПЛ у Twitter

За оприлюдненими даними, він вже відзначився трьома забитими м’ячами у відповідних матчах.
Колишній форвард італійського “Ювентуса” вже у п’ятий раз отримав відповідну премію. Востаннє він її отримав у березні 2008 року, коли він ще грав за згаданий клуб за своїм першим контрактом з ним.

Кар’єра Роналду

Португалець вже грав за “Манчестер Юнайтед” — до англійців він приєднався 2003 року, коли залишив “Спортінг”. Саме після англійської команди він перейшов у мадридський “Реал”, де став справді відомим. За манчестерців гравець виходив на поле у 292 матчах, під час яких він відзначився 118 забитими голами.

У туринському “Ювентусі” Роналду з 2018 року. В цілому з того часу він провів за цю команду 134 матчі, відзначився на полі 101 голом та 22 результативними передачами.

Раніше медіа підкреслювали, що туринський клуб воліє передати надзвичайно дорогого португальця в іншу команду, оскільки він буквально не відіграє за команду свої гроші, а водночас із цим для її бюджету сума надзвичайно важка. Ба більше, туринці наприкінці попереднього сезону відзначилися дуже чуттєвими поразками.

Роналду в МанЮнайтед

Португальський форвард повернувся до англійського клубу наприкінці серпня - 31-го числа він офіційно підписав контракт. За оприлюдненими даними, угоду укладено на наступні два роки з опцією на пролонгування ще на додатковий сезон.

“Манчестер Юнайтед” — клуб, який завжди має особливе місце в моєму серці, і я був вражений усіма повідомленнями, які я отримав з п’ятниці. Мені кортить зіграти на "Олд Траффорд" перед повним стадіоном і знову побачити всіх уболівальників. Я з нетерпінням чекаю можливості приєднатися до команди після міжнародних ігор і сподіваюся, що у нас попереду дуже успішний сезон”, — цитує пресслужба клубу самого Роналду.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?