Російські пропагандисти захотіли відібрати дітей у Пугачової та Галкіна
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Російські пропагандисти захотіли відібрати дітей у Пугачової та Галкіна

Алла Пугачова та Максим Галкін з дітьми
Джерело:  online.ua

Кремлівські пропагандисти захотіли відібрати дітей у зіркової пари Алли Пугачової та Максима Галкіна, які засудили агресію Кремля проти України і покинули Росію.

Головні тези:

  • Кремлівські пропагандисти намагаються відібрати дітей у Пугачової та Галкіна через їхні позиції стосовно агресії Росії проти України.
  • Пропагандисти вирішили поширити тезу про те, що діти російських зірок не мають нормального життя через постійні переїзди батьків..
  • Максим Галкін підтвердив, що наразі знаходиться в Ізраїлі та планує свої концертні тури по Європі та Північній Америці.

Як кремлівська пропаганда поширює тези про необхідність відібрати дітей у Пугачової та Галкіна

Зазначається, що покинувши Росію, Пугачова та Галкін з дітьми спочатку переїхали в Ізраїль, однак згодом з’явилась інформація, що співачка разом з дітьми знаходиться у Латвії.

РосЗМІ із посиланням на керівника руху "Ветерани Росії" Ільдара Резяпова почали поширювати тези, нібито в дітей російських артистів через постійні переїзди батьків не має нормального життя.

"Ветерани Росії" всерйоз перейнялися нагальними проблемами чужих дітей. На думку глави руху Ільдара Резяпова, у кровиночок примадонни немає нормального життя — вони змушені постійно пристосовуватися до нових умов у спекотних і не дуже країнах, терпіти регулярне чищення басейну і страждати від видалення фотографій з телефону, — цитує заяву пропагандистів канал Telegram-канал "Mash".

У Росії заявляють про необхідність відібрати дітей у Пугачової та Галкіна
Максим Галкін та Алла Пугачова

Пропагандисти почали заявляти про необхідність відібрати дітей у Пугачової та Галкіна у разі їхнього приїзду до країни-агресорки.

Тому громадські працівники просять у разі приїзду зоряної пари розлучити нащадків із мамою й татом і перевести їх у російську школу до домашки, піци в їдальні та ГДЗ з математики російською, — абсурдно заявляють пропагандисти.

Що відомо про місце перебування Галкіна

Артист нещодавно зізнався, що наразі все ще залишається в Ізраїлі.

Він повідомив, що 6 жовтня дасть концерт у Відні, а після поїде в Амстердам, де також виступить перед своїми шанувальниками. Потім він вирушить у великий тур по США і Канаді.

За словами шоумена, він весь цей час залишається в Ізраїлі, лише іноді виїжджає для концертів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?