Росія борсається в бруді брехні. Кислиця різко відповів Небензі в ООН
Категорія
Політика
Дата публікації

Росія борсається в бруді брехні. Кислиця різко відповів Небензі в ООН

Росія борсається в бруді брехні. Кислиця різко відповів Небензі в ООН
Джерело:  online.ua

Під час засідання Ради безпеки ООН ввечері 6 червня, представник РФ Василь Небензя звинуватив Україну у підриві Каховської гідроелектростанції. Постпред України Сергій Кислиця відповів, заявивши, що Росія "борсається у бруді брехні".

Джерело: засідання ООН

Кислиця відповів на неправдиві звинувачення Небензі

Під час засідання Небензя заявив, що дамбу Каховського водосховища нібито "підірвала Україна" та звинуватив у цьому західних союзників Києва.

Кислиця зазначив, що російський режим запустив бомбу масового знищення проти екології.

Це акт тероризму проти критичної інфраструктури України. Спрямований на якомога більшу кількість жертв серед цивільних і найбільших руйнувань. Використовуючи тактику спаленої землі, російські окупанти визнають, що ця територія не належить їм і вони не можуть її утримати, - сказав він.

Також він підкреслив, що РФ заперечує свою причетність до підриву Каховської ГЕС, як заперечувала і причетність до злочинів у Маріуполі, Бучі та Ізюмі.

У залі Ради безпеки ООН Росія знову борсається у бруді брехні, - сказав Кислиця.

Постпред України в ООН наголосив, що це ще один приклад геноциду Росії проти народу України.

Це реакція Кремля на заклик до мирних переговорів. Росія зазначає своїми діями, що не зацікавлена в деескалації та мирі. Росію потрібно знешкодити, а не умиротворяти.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?