Росія досі не змогла захопити Луганську область
Категорія
Україна
Дата публікації

Росія досі не змогла захопити Луганську область

Росія досі не змогла захопити Луганську область
Джерело:  online.ua

Армії Російської Федерації досі не вдається захопити Луганську область повністю, оскільки у двох населених пунктах, Білогорівці та Верхньокам‘янці, продовжуються запеклі бої. Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

Джерело: телемарафон "Єдині новини"

У Лугнаській області досі тривають бої

Те, що Шойгу (міністр оборони РФ – ред.) відзвітувався карлику, що вони давним-давно контролюють Луганську область – можу сказати, що так, більшість області вони контролюють, але в двох населених пунктах ідуть запеклі бої. Пройти вони там не можуть. Втрачають як особовий склад своєї армії, так і техніку, величезну кількість. Штурми не закінчуються, вони продовжуються постійно, але поки що нічого в них не виходить, - розповідає Сергій Гайдай.

Очільник Луганської ОВА підтвердив, що у регіоні також діє партизанський рух.

Іноді з’являються листівки на окупованих територіях, іноді чомусь підриваються колаборанти, іноді у наших військових з’являється чітка інформація про пересування ворога і т.д. Тому працює партизанський рух, і працює досить вдало, – наголошує Гайдай.

Фото — facebook.com/GeneralStaff.ua

Як уже згадувалося раніше, ще 3 липня очільник Міноборони Росії Сергій Шойгу доповів російському диктатору Володимиру Путіну про окупацію всієї Луганської області.

Що важливо розуміти, це не перша брехня Шойгу про "успіхи" армії РФ в Україні. Так, ще 21 квітня він наплів своєму президенту про "звільнення Маріуполя". Захисники України вийшли з "Азовсталі" майже через місяць - 17 травня.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?