Росія готується до "референдуму" у Запорізькій області
Категорія
Україна
Дата публікації

Росія готується до "референдуму" у Запорізькій області

Росія готується до "референдуму" у Запорізькій області
Джерело:  online.ua

Російська влада у тимчасово окупованих Мелітополі та Бердянську Запорізької області розпочала активний пошук колаборантів, які будуть створювати масовку в акціях підтримки "референдуму".

Джерело: сайт ССО "Центр національного спротиву"

РФ шукає масовку під "референдум" у Запорізькій області

Як стверджують представники української розвідки, наразі в Мелітополь уже приїхали російські піарники та політтехнологи, які базуються в захопленому окупантами приміщенні магазину "Фокстрот".

Перед ними поставили наступне завдання - підготовка до "виборів" та "референдуму". Згідно з останніми даними, першим результатом є створення т.зв. громадського руху "Ми вмєстє з росієй", який буде використовуватись для масовки за гроші в акціях нібито підтримки "референдуму" місцевими.

Що важливо розуміти, загалом така картинка повинна бути створена для росіян з метою зменшення градусу незадоволення війною серед місцевого населення.

Відповідний центр набору колаборантів вже працює в Бердянську. Найняттям масовки займаються російські "волонтери", які також будуть й доповнювати масовку. За участь в акціях треба лишити паспортні дані й отримати гроші та "гуманітарку", яка має допомогти пережити продовольчу кризу, яку самі росіяни й створили, - йдеться в повідомленні.

Призначений армією РФ так званий "заступник голови адміністрації Херсонської області" Кирило Стремоусов почав публічно стверджувати, що псевдореферендум щодо приєднання до Росії пройде і "цьому ніхто не завадить".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?