Росія модернізувала свої ракети — ГУР з'ясувало причину
Категорія
Україна
Дата публікації

Росія модернізувала свої ракети — ГУР з'ясувало причину

Росія модернізувала свої ракети — ГУР з'ясувало причину
Джерело:  online.ua

Заступник керівника ГУР МО Вадим Скібіцький відповів, чому армія РФ почала активно обстрілювати Україну різними типами ракет. Що важливо розуміти, окупанти влаштовують комбіновані атаки, використовуючи Х-22, "Калібри", "Онікси".

Джерело: "Ми - Україна"

Чому РФ змінила тактику ракетного терору

Вадим Скібіцький звертає увагу на те, що солдати РФ знову почали бити по цивільних об'єктах ракетами, які призначені для зовсім інших цілей.

За словами представника розвідки, це підтверджує дефіцит високоточної зброї у країни-агресорки.

Минулого року вони (росіяни – ред.) могли за один удар використовувати від 80 до 100 – 110 крилатих ракет одного типу. Наприклад, Х-101. Зараз такої можливості вони не мають, – зазначає Скібіцький.

Що також важливо розуміти, росіяни вчаться та змінюють тактику, оскільки весь цей набір ракет має свою специфіку та особливості тактичного застосування.

Це суттєво впливає на здатність нашої ППО збити ворожі цілі.

Як армія РФ модернізувала свої ракети

Вадим Скібіцький наголошує, що ГУР має докази модернізації деяких ракет росіянами. До прикладу, ракета Х-22, яка де-факто уже стала Х-32.

Ба більше, відбулася модернізація протикорабельних "Оніксів".

Як зазначає український розвідник, після модернізації своїх ракет росіяни, цілком ймовірно, знову почали застосовувати комплекси "Бал" та "Бастіон" проти цивільних об'єктів.

Не можна також не згадати про російські ЗРК С-300.

Загарбники почали використовувати зенітні ракети як ракети типу "поверхня – поверхня".

За його словами, росіяни покращують системи наведення та навігації й інші елементи, які дозволяють їм застосовувати ракети у варіанті "поверхня – поверхня".

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?