Росія не прийме граничної ціни на нафту – Пєсков
Категорія
Економіка
Дата публікації

Росія не прийме граничної ціни на нафту – Пєсков

Росія не прийме граничної ціни на нафту – Пєсков
Джерело:  online.ua

Незмінний речник Кремля Дмитро Пєсков почав стверджувати, що команда російського диктатора Володимира Путіна не прийматиме граничної ціни на нафту.

Джерело: російське пропагандистське видання "ТАСС"

Пєсков заявив, що РФ не погодиться з граничною ціною на нафту

За словами речника Кремля, наразі офіційна Москва проводить аналіз рішення Європейського Союзу та його партнерів.

Зараз аналізуємо. Певна підготовка була проведена до такої стелі. Ми ухвалювати цю стелю не будемо, а яким чином буде організовано роботу, після аналізу, який буде швидко проведений, ми повідомимо, - заявив Дмитро Пєсков, реагуючи на рішення офіційного Брюсселю.

Варто зазначити, що раніше з критокою Євросоюзк та його рішення уже виступало посольство РФ у США.

Дипломати із країни-агресорки почали бідкатися, що узгодження "цінової стелі" на постачання російської танкерної нафти, мовляв, де-факто означає "перекроювання базових принципів функціонування вільних ринків".

Окрім того, росіяни вкотре звинуватили у всіх свої бідах Білий дім.

Вашингтон, прикриваючись пристойними цілями підтримки енергобезпеки країн, що розвиваються, замовчує той факт, що нинішні дисбаланси на енергомайданчиках — результат їхніх власних необдуманих дій. Насамперед — санкцій і заборон на ресурси з Росії, — цинічно збрехали представники посольства РФ у США.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?