У Росії відреагували на запровадження граничної ціни на їхню нафту
Категорія
Економіка
Дата публікації

У Росії відреагували на запровадження граничної ціни на їхню нафту

У Росії відреагували на запровадження граничної ціни на їхню нафту
Джерело:  online.ua

Представники російського посольства у Штатах почали публічно скаржитися, що узгодження "цінової стелі" на постачання російської танкерної нафти, мовляв, де-факто означає "перекроювання базових принципів функціонування вільних ринків".

Джерело: росЗМІ

Країна-агресорка розкритикувала запровадження граничної ціни на російську нафту

На переконання російських дипломатів, наслідком нещодавнього рішення офіційного Брюсселю стане посилення невизначеності та підвищення витрат для споживачів сировини.

У посольстві РФ також бідкаються, що тепер нібито жодна з країн не застрахована від введення "стелі" проти своєї експортної продукції з політичних причин.

Не забули росіяни також вкотре полити брудом адміністрацію американського лідера Джо Байдена.

Вашингтон, прикриваючись пристойними цілями підтримки енергобезпеки країн, що розвиваються, замовчує той факт, що нинішні дисбаланси на енергомайданчиках - результат їхніх власних необдуманих дій. Насамперед - санкцій і заборон на ресурси з Росії, - додають російські дипломати.

На переконання представників посольства РФ, "незалежно від нинішніх "загравань" із небезпечним і нелегітимним інструментом" нафта з Росії "і надалі користуватиметься попитом".

Що важлвиво розуміти, після досягнення домовленості між усіма членами ЄС, членами "Великої сімки", а також Австралією(разом - "Коаліція за обмеження ціни") було ухвалено обмеження ціни на нафту, що постачається морським транспортом з Росії, на рівні 60 доларів за барель.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?