Росія погрожує Ілону Маску "відповіддю по-дорослому" за допомогу Україні
Категорія
Технології
Дата публікації

Росія погрожує Ілону Маску "відповіддю по-дорослому" за допомогу Україні

Росія погрожує Ілону Маску "відповіддю по-дорослому" за допомогу Україні
Джерело:  online.ua

Очільник Роскосмосу Дмитро Рогозін почав публічно погрожувати найбагатшій людині планети та засновнику компанії SpaceX Ілону Маску. Він звинувачує бізнесмена та винахідника у тому, що той, мовляв, "причетний до постачання військового зв'язку" Україні.

Джерело: Телеграм-сторінка Дмитра Рогозіна

Рогозін погрожує Ілону Маску за Starlink Україні

Зі свідчень полоненого начальника штабу 36-ї бригади морської піхоти ЗСУ полковника Дмитра Кормянкова випливає, що наземне абонентське обладнання супутникової компанії Starlink Ілона Маска було доставлене бойовикам нацистського батальйону "Азов" та морпіхам ЗСУ у Маріуполь військовими вертольотами, - пише глава Роскосмосу.

Дмитро Рогозін також почав стверджувати, що доставка та передача Збройним Силам України абонентських скриньок прийому-передачі інтернету від Starlink здійснював Пентагон.

Ілон Маск, таким чином, причетний до постачання фашистських сил в Україні засобами воєнного зв'язку. А за це доведеться відповідати по-дорослому, Ілоне, як би ти дурня не вмикав, - заявив російський чиновник.

Фото - скриншот

Нагадаємо, після повномасштабного вторгнення РФ в Україну Ввіцепрем’єр, міністр цифрової трансформації Михайло Федоров звернувся до Ілона Макса з проханням надати Україні доступ до швидкісного інтернету Starlink. Маск відгукнувся і відправив обладнання в Україну. Окрім того, Ілон неодноразово публічно підтримував нашу країну.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?