Росія розпочне масштабний наступ на Україну у найближчі 10 днів – FT
Категорія
Політика
Дата публікації

Росія розпочне масштабний наступ на Україну у найближчі 10 днів – FT

Росія розпочне масштабний наступ на Україну у найближчі 10 днів – FT
Джерело:  online.ua

Британські журналісти попереджають, що протягом наступних 10 днів армія Російської Федерації має намір розпочати новий масштабний наступ на Україну.

Джерело: видання  Financial Times  з посиланням на свого інсайдера у Збройних сила України

Журналісти назвали терміни нового наступу РФ на Україну

За словами редакції FT, команда українського лідера Володимира Зеленського отримала "дуже надійні дані розвідки" про плани Росії розпочати новий наступ.

Головна ціль повторного наступу армії РФ - окупація всього Донбасу. За попередінми даними, він може розпочатися в районах міст Кремінна і Лиман, де окупанти тривалий час зосереджують великі сили.

Кремль нарощує свої війська на півдні Донецької області, перекидаючи додаткові сили у населенні пункти навколо Маріуполя. Країна-агресорка планує розпочати наступ до того, як Україна отримає західні танки та озброєння, - йдеться в повідомленні.

Як стверджує інсайдер видання у Збройних силах України, наступ російських загарбників, цілком ймовірно, очолять елітні підрозділи.

Це справжні механізовані бригади, навіть якщо вони менш боєздатні, ніж були на початку війни. Вони посилили повітряно-десантні та морські підрозділи. Це не водії автобусів та шкільні вчителі, – пояснило анонімне джерело ЗМІ.

Що українська влада говорить про можливий повторний наступ РФ

За словами колишнього очільника Міноборони України Олексія Резнікова, наші бійці готуються до нових наступів з боку Росії до символічної дати 24 лютого. Також він українців попросив довіряти виключно офіційній інформації.

Глава держави Володимир Зеленський також офіційно попереджав, що російські окупанти хочуть в лютому спробувати відігратися за торішні поразки, однак Україна не дозволить їмце зробити.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?