Росія розуміє тільки силу: в мережі яскраво описали мотиви американського друга України
Категорія
Світ
Дата публікації

Росія розуміє тільки силу: в мережі яскраво описали мотиви американського друга України

Росія розуміє тільки силу: в мережі яскраво описали мотиви американського друга України
Джерело:  online.ua

У мережі нагадали кілька показових фактів з біографії американського сенатора-республіканця Джона Маккейна, який відрізняється підтримкою України в боротьбі проти агресії РФ.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook волонтерської організації "Повернись живою".
Читайте також: Перспективи України стали краще: названа причина зриву угоди Путіна і Трампа
У публікації розповідають про те, як Маккейн будучи військовослужбовцем ВПС США у В'єтнамі потрапив у полон, після того, як його винищувач був збитий "зеленими чоловічками" (очевидно, що мова йде про представників СРСР, які допомагали в'єтнамцям в боротьбі проти США - ред.).
"Маккейн був сином і онуком адміралів ВМС США. І він сам наполіг на своєму перекладі інструкторської на бойову посаду. Під час війни наполіг, і в підсумку був збитий і потрапив у полон. У полон до дідам і батькам "ввічливих чоловічків".
"Останнім часом в Росії багато скаржаться і не розуміють причин такої нелюбові Маккейна до себе. А мені здається, що він один з небагатьох в американській політиці, хто зміг зберегти ясну пам'ять про те чого варті договору підписані з Росією. І тому єдиному мовою, який "бензоколонка" здатна зрозуміти", - написано в публікації.



Користувачі прокоментували публікацію.
Максим Хижко: З рашей тільки мову п***ни, так щоб скавулів підібгавши хвіст - іхтамнєтами тільки так і треба розмовляти, а не перемир'я і договірняки
Юрій Новицький Це і називається ВІЙСЬКОВА ЕЛІТА. А ми все думаємо,що військова еліта,це коли морда брыльями висить на комірі і три дачі побудовані на армійському меню з солдатської їдальні.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Джон Маккейн заявив, що росіяни вбивають українців на Донбасі кожен день і США повинні підтримати Україну у війні проти РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?