Росія страждатиме багато десятиліть після поразки у війні — сенатор Ріш
Категорія
Політика
Дата публікації

Росія страждатиме багато десятиліть після поразки у війні — сенатор Ріш

Росія страждатиме багато десятиліть після поразки у війні — сенатор Ріш
Джерело:  online.ua

Як вважає американський політик, сенатор-республіканець Джим Ріш, після остаточної поразки РФ вона ще багато десятиліть буде страждати через негативні наслідки війни, яку сама ж почала. На його переконання, йдеться не лише про налагодження відносин з Україною, а й з усім світом. 

Джерело: "Європейська правда"

Ріш прогнозує багато років страждань Росії

Журналісти поцікавилися у Ріша, чи можливий взагалі сценарій, що Україна і Росія домовляться про завершення війни і налагодять добросусідські відносини.

За словами політика, після спілкування з українцями, він дійшов висновку, що цього не станеться у жодному разі.

Він також звернув увагу на те, що у народу України є злість на Росію. На переконання сенатора, це – виправдана злість, яка не зникне, не "залікується" протягом кількох поколінь.

Тому навіть коли війна завершиться – не може бути примирення. Не буде такого, що всі помирилися, обійнялися і пішли жити далі. Цього не буде. Війна буде важко пережита також Росією. Росія, через те, що вона скоїла, страждатиме багато десятиріч. Бо світ не довірятиме росіянам, не хотітиме мати з ними бізнес. Усе це впливатиме на країну. Із закінченням війни все це нікуди не подінеться, - наголошує Джим Ріш.

На думку сенатора, якщо Путіна скинуть - це нічого не змінить.

Світ не скаже: "О, добре, тепер усе добре!". Ні, так не спрацює. Бо попри те, що початок війни був рішенням однієї людини, відповідальність за цю війну поділяє уся країна, - підсумовує Ріш.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?