Росія стягує до Бахмута десантно-штурмові загони — що відбувається
Категорія
Україна
Дата публікації

Росія стягує до Бахмута десантно-штурмові загони — що відбувається

Росія стягує до Бахмута десантно-штурмові загони — що відбувається
Джерело:  online.ua

За словами командувача Сухопутних військ ЗСУ генерала-полковника Олександра Сирського, просування українських воїнів на Бахмутському напрямку — це перший успіх наступальних дій ЗСУ під час битви за місто-фортецю. Заступниця міністра оборони Ганна Маляр також повідомила, що в Бахмуті не зупиняються запеклі бої - росіяни почали стягувати до околиць десантно-штурмові загони.

Джерело:  Military Media Center, Ганна Маляр

Армія РФ почала стягувати до Бахмута десантно-штурмові загони

За словами Ганни Маляр, ситуація у місті-фортеці та на його околицях досі вкрай складна, однак нашим захисникам все одно вдається просуватися вперед.

Це все завдяки надможливостям і професійності наших військових. Росіяни не змінюють цілі. Підтягують до околиць Бахмута свої десантно-штурмові загони. Тривають важкі бої. Триває оборона Бахмута, - наголосила представниця Міноборони України.

Фото - скриншот

Що про ситуацію у Бахмуті говорить Сирський

За словами Сирського, просування українських воїнів на Бахмутському напрямку - це перший успіх наступальних дій в ході проведення операції з оборони Бахмута.

Останні кілька днів показали, що ми можемо рухатись вперед та нищити ворога навіть у таких надскладних умовах. Ми воюємо меншим ресурсом, ніж ворог. Разом з тим, нам вдається руйнувати його плани. Все завдяки нашим бійцям, які б’ються з агресором, долаючи найвищу межу людських можливостей, - заявив командувач Сухопутних військ ЗСУ.

Олександр Сирський також звертає увагу на те, що це лише частковий успіх. Він підтвердив, що операція з оборони Бахмута триває.

Всі необхідні для оборони рішення прийняті. Всі можливі сценарії розвитку подій ми з командирами відпрацювали безпосередньо на місці бойових дій, - повідомив він.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?