Росія стягує "Іскандери" до українського кордону у Білорусі
Категорія
Україна
Дата публікації

Росія стягує "Іскандери" до українського кордону у Білорусі

Росія стягує "Іскандери" до українського кордону у Білорусі
Джерело:  online.ua

Українським воїнам вдалося дізнатися, що армія РФ стягнула оперативно-тактичні ракетні комплекси "Іскандер-М" до Білорусі - наразі вони знаходяться на відстані 50 км від кордону України. Ба більше, вказано, що поблизу російсько-українського кордону солдати РФ укріплюють позиції. 

Джерело: Фейсбук-сторінка Генштабу ЗСУ

До українького кордону РФ стягнула "Іскандери" - Генштаб ЗСУ

Зростає загроза завдання ракетних та авіаційних ударів по об’єктах нашої держави з території Республіки Білорусь. Агресор перемістив дивізіон ОТРК "Іскандер-М" до Брестської області на відстань до 50 кілометрів від державного кордону України, - йдеться в повідомленні.

Окрім того, наголошується, що підрозділи білоруських Збройних сил продовжують прикривати ділянки білорусько-українського кордону в Брестській і Гомельській областях РБ - йдеться про Волинський і Поліський напрямок.

На Сіверському напрямку противник України продовжує проведення заходів з метою посилення прикриття українсько-російського кордону в Брянській та Курській областях РФ та недопущення перекидання українських військ на інші напрямки, - повідомляють у Генштабі ЗСУ.

Також наші бійці відзначають інженерне обладнання позицій в районах міжнародного автомобільного пункту пропуску "Погар" та населеного пункту Случовськ Брянської області.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?