Росія використала проти України майже 3,5 тис різних крилатих ракет — Зеленський
Категорія
Україна
Дата публікації

Росія використала проти України майже 3,5 тис різних крилатих ракет — Зеленський

Росія використала проти України майже 3,5 тис різних крилатих ракет — Зеленський
Джерело:  online.ua

Президент Володимир Зеленський анонсував зміни в державній політиці щодо ветеранської спільноти, оголосив готовність до другого саміту Кримської платформи та провів нараду з представниками сектору оборони й безпеки.

Джерело: звернення Зеленського

Головне зі звернення Зеленського 22 серпня

Зеленський участь у роботі спеціального форуму ветеранів. І анонсував там зміни у державній політиці щодо ветеранської спільноти.

Маємо створити більше можливостей для ветеранів. Без таких змін, без цієї реформи просто нереально. Ветерани війни за незалежність України стали однією з найвагоміших і найповажніших груп у нашому суспільстві.

Він пообіцяв створити таку систему ветеранської політики, послуг і сервісів для ветеранів, можливостей їхнього переходу від військової справи до цивільного життя, яка буде на одному рівні з найсильнішими аналогічними системами у світі.

Провів велику нараду з представниками сектору оборони й безпеки. Були Залужний, Монастирський, Данілов, Буданов та інші. Ключові питання – це, звичайно, ситуація на передовій, безпекова ситуація у великих містах, а також конкретні заходи безпеки у зв’язку зі святковими днями й важливими політичними подіями цього тижня – зустрічами, переговорами.

Зеленський розповів про повну готовність до другого саміту Кримської платформи. Цьогоріч саміт буде ще сильнішим, ніж торік, – і за складом учасників, і за тематикою обговорень.

А сьогодні був заснований новий дипломатично-безпековий формат «Київська ініціатива». У його роботі вже беруть участь європейські сусіди України. Це Польща, Угорщина, Румунія, Словаччина, держави Балтії. Поступово залучимо й інші країни. І цей формат дасть нам змогу посилити взаємодію в регіоні, спільний захист наших інтересів, передусім безпекових.

Зеленський сказав, що загальна кількість різних крилатих ракет, які Росія застосувала проти нас, наближається вже до 3,5 тисяч.

Шановні українці, особливо цими днями, коли ми відзначаємо день нашого прапора і день нашої незалежності, якщо ви перебуваєте десь за кордоном, будь ласка, нагадуйте там про Україну, будьте там з українським прапором і поширюйте правду про злочини окупантів.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?