Росія вночі атакувала Україну дронами Shahed. ППО збила всі з них
Категорія
Україна
Дата публікації

Росія вночі атакувала Україну дронами Shahed. ППО збила всі з них

Росія вночі атакувала Україну дронами Shahed. ППО збила всі з них
Джерело:  online.ua

Вночі 23 травня російські війська атакували Україну ударними дронами іранського виробництва Shahed. Всі безпілотники знищили сили ППО.

Джерело: Повітряні Сили

ППО знищила 6 ударних дронів

У Повітряних Силах повідомили, що уночі 23 травня на різних напрямках знищено шість ворожих ударних БПЛА “Shahed-136/131”. За минулу добу 22 травня було знищено два розвідувальні БпЛА "Мерлін-ВР".

У Генштабі повідомили, що ворог за минулу добу завдав 20 ракетних ударів. По містах Дніпропетровської, Запорізької та Харківської областей застосував крилаті ракети повітряного базування, балістичні ракети “Іскандер-М” та зенітні керовані ракети з С-300.

Крім того, завдав 48 авіаційних ударів, застосувавши іранські ударні БпЛА “Shahed”.

Також, здійснив близько 90 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Є поранені серед мирного населення, пошкоджено житлові багатоквартирні будинки, приватні будинки, дитячий садочок та інша цивільна інфраструктура.

Атака дронів-камікадзе 22 травня

Нагадаємо, що минулої доби російські війська також використали для ударів по Україні дрони та ракети.

Окупанти атакували військові та інфраструктурні об’єкти Дніпра. У Повітряних силах зазначили, що атака здійснювалась 16-ма ракетами різних типів та 20-ма ударними дронами «Shahed-136/131».

Протягом нічної атаки 22 травня силами та засобами протиповітряної оборони повітряного командування «Схід» та повітряного командування «Південь» на східному та південному напрямках відповідно знищено чотири крилаті ракети Х-101/Х-555 та 20 ударних дронів типу «Shahed».

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?