Росіянам нагадали, як вони раділи бомбардуванням Сирії: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Росіянам нагадали, як вони раділи бомбардуванням Сирії: з'явилося відео

Росіянам нагадали, як вони раділи бомбардуванням Сирії: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Після  падіння російського військового літака Ту-154 в Чорне море  в мережі згадали, як в Росії раділи початку військової операції в Сирії восени 2015 року.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане на Facebook.


Так, в соцмережах оприлюднили ефір російського пропагандистського телеканалу "Росія 24", в якому інформують про успіхи Повітряно-космічних сил Росії в бомбардуванні Сирії і про гарну погоду, яка сприяла проведенню військової операції.


Читайте також: Під російським посольством в Києві квітів не виявили: з'явилося нове фото


Відзначимо, що бомбардування Сирії ВКС РФ розпочали 30 вересня 2015 року, і вже до 30 жовтня було зроблено 1391 бойових вильотів, знищено 1623 об'єктів.




У контексті обурення росіян реакцією української сторони на крах Ту-154, що летів до Сирії, в соцмережах позловтішався над ставленням Росії до бомбардувань в Сирії. Так, користувач Микола Мороз написав: "А ви говорите треба співчувати - кому, цій наволочі?".


Анатолій Руденко: "Пам'ятайте, поранений сирійський хлопчик плакав і говорив: "Я все розповім Аллаху?" Видно, дитя розповіло".


Богдана Рисан: "Зайва хромосома".


Arno Tsy: "Яка позамежна підлість...".


Калісто Олександр: "Я цей "прогноз погоди" онлайн дивився. Ледве зі стільця не впав".


Taras Tomkiv: "Без слів".



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  дівчина народного депутата Сергія Лещенка, діджей Анастасія Топольська грубо висловилася про українців, що іронізують над катастрофою Ту-154 російського Міноборони в Чорному морі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?