Росіяни більше не можуть підтягувати резерви у Херсонській області
Категорія
Україна
Дата публікації

Росіяни більше не можуть підтягувати резерви у Херсонській області

Росіяни більше не можуть підтягувати резерви у Херсонській області
Джерело:  online.ua

2 вересня очільниця об'єднаного пресцентру Сил охорони та оборони «Південь» Наталія Гуменюк офіційно підтвердила, що у Херсонській області російські солдати більше не можуть підтягувати резерви.

Джерело: спільний телемарафон UAразом

ЗСУ заблокували можливість армії РФ підтягувати резерви на Херсонщині

Так, залишаються певні транспортні шляхи, які вони гіпотетично могли б використати, але і вони під нашим вогневим контролем, - розповіла Наталя Гуменюк.

За словами речника ОК "Південь" Владислава Назарова, Збройні сили України продовжують знищувати окупантів та їхню техніку на Півдні. Також наші військові роблять усе, щоб зірвати забезпечення боєприпасами та паливом росіян.

Він також уточнив, що наразі тривають позиційні бої з метою покращення положення по лінії фронту.

Як стверджує Владислав Назаров, вогневе ураження українські воїни здійснюється з метою попередження введення в бій резервів противника, порушення його системи управління військами.

Забезпечено призупинення логістики противника щодо забезпечення боєприпасами та пально-мастильними матеріалами, – заявляє спікер ОК "Південь".

Як уже згадувалося раніше, 29 серпня стало відомо, що Збройні Сили успішно почали контрнаступ на тимчасово окупованій території Херсонщини. Нашим військам вдалося прорвати першу лінію оборони ворога.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?