Росіяни готуються до нового потужного наступу — Скібіцький
Категорія
Україна
Дата публікації

Росіяни готуються до нового потужного наступу — Скібіцький

Росіяни готуються до нового потужного наступу — Скібіцький
Джерело:  online.ua

Росія переміщає мобілізаційні ресурси до кордонів з Україною і готує новий наступ, тому весна та початок літа будуть вирішальними у війні. Про це заявив представник ГУР Вадим Скібіцький.

Джерело: представник ГУР Вадим Скібіцький заявив в ефірі телемарафону

Російські війська готуються до нового наступу

Скібіцький розповів, що ГУР фіксує потужне перегрупування російських військ на всіх напрямках на лінії фронту.

Іде переміщення мобілізаційних ресурсів резервів. Це здійснюється як з території Ростовської області так і через Крим. Відповідно вони зупиняються десь там відпочинок, десь на полігонах, де проводиться їхня підготовка і їх необхідно знищувати. Це реально критичні цілі, тому що рано чи пізно з цих казарм вони підуть на лінії фронту і будуть наступати на наші села, на наші міста.

За словами Скібіцького, весна та початок літа будуть вирішальними у цій війні, про це свідчить зміна командувачів РФ, завершення першого етапу мобілізації, перегрупування російських військ.

За цей період уже відбулися створення резервів і формування дивізій полків територіальних військ, відбулася підготовка цих нових підрозділів на полігонах. Зараз вони всі почали висуватися або до кордону з Україною, це та ж сама Курська, Воронезька, Ростовська область. Вони зайшли на тимчасово окуповану територію - це Херсонська область, їх достатньо в Криму. Ті війська які вийшли із-під Херсона і зараз всі знаходяться або на напрямку Луганська або до напрямку Донецька мається на увазі на напрямку нашої території. Вони готуються до потужного наступу.

За словами Скібіцького, основним є те, що за 11 місяців війни вони не досягли своєї основної мети - повної окупації Луганської і Донецької областей. Ця задача не вирішена, хоча вона була озвучена на самому початку вторгнення Російської Федерації.

У ГУР не виключають, що якщо Путін захопить Луганську і Донецьку області, він буде говорити, що виконав всі завдання “СВО”, забезпечив Крим електроенергією і водою, сухопутним коридором з РФ до Криму.

І через те, він може перейти до наступної фази. Десь з середини грудня ми бачимо в інформаційному полі Російської Федерації початок думки про те, що Росія воює не з Україною, вона воює з колективним Заходом, вона воює з країнами НАТО і необхідно переходити до нової стадії війни.

Проте західний цивілізований світ розуміє, що у Путіна немає ресурсів, щоб піти далі на захід.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?