Росіяни готуються до втечі з Енергодара — мер Мелітополя назвав дату
Категорія
Україна
Дата публікації

Росіяни готуються до втечі з Енергодара — мер Мелітополя назвав дату

Росіяни готуються до втечі з Енергодара — мер Мелітополя назвав дату
Джерело:  online.ua

Російська армія готує населення тимчасово окупованого Енергодара до евакуації. Також російські загарбники готуються до оборони Запорізької області.

Джерело: мер Мелітополя Іван Федоров в ефірі телемарафону

Коли відбудеться евакуація росіян з Енергодару

На окупованих територіях Запорізької області російські загарбники готуються до оборони, а також евакуації населення, яка, зокрема, в Енергодарі планується приблизно 5 травня.

У ворога - паніка, він готується до оборони окупованої частини Запорізької області. З іншого боку, вони готуються до виходу з тимчасово окупованої території, — сказав Федоров.

За його словами, в населених пунктах поблизу фронту, загарбники почали підготовчі роботи щодо евакуації.

Наприклад, в Енергодарі вони роздають листівки й збирають анкети дітей, які будуть евакуюватися.

Евакуацію вони намітили приблизно на 5-ті числа травня. В населених пунктах поблизу Токмака їздять російські автівки з гучномовцями й роблять оголошення, рекомендують евакуюватися або до Мелітополя, або до Криму, — розповів мер.

Однак у Мелітополі про евакуацію не йдеться. Там окупанти навпаки посилюють свої позиції.

Окупанти готують план евакуації із Запорізької АЕС

За інформацією ЦНС, колаборантів та завезених росіянами працівників "Росатому" попередили, що незабаром може початись примусова евакуація. Тому вони мають надати списки їхніх родичів та бути готовими виїхати за потреби.

Крім того, в ЦНС зазначили, що окупанти викрадають працівників Запорізької атомної електростанції для “профілактичних бесід” у катівнях, аби ті підписували брали паспорти РФ. Так, ворог створив “кишенькову” професійну спілку до якої примусово мають приєднатись всі працівники станції, а для вступу необхідно отримати паспорт ворога. Всіх незгодних вивозять та катують.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?