Росіяни хочуть відкрити "дипломатичні" представництва КНДР у Донецьку та Луганську
Категорія
Світ
Дата публікації

Росіяни хочуть відкрити "дипломатичні" представництва КНДР у Донецьку та Луганську

Росіяни хочуть відкрити "дипломатичні" представництва КНДР у Донецьку та Луганську
Джерело:  online.ua

Окупаційна влада планує відкрити "дипломатичні" представництва КНДР у Донецьку та Луганську.

Джерело: Центр національного спротиву

Росіяни хочуть відкрити "дипломатичні" представництва КНДР у Донецьку та Луганську

 Зазначається, що основна мета таких установ - сприяння завезенню на ТОТ робітників та залучення північнокорейських громадян до виконання будівельних робіт у цих регіонах.

Такі дії Кремля засвідчують відсутність достатньої кількості робітників з території самої РФ чи трудових мігрантів з Центральної Азії, яких вони могли б залучити на ТОТ як для зведення інженерно-фортифікаційної інфраструктури для російських окупаційних військ (далі РОВ) так і для будівництва в інтересах окупаційних адміністрацій, - йдеться у повідомленні.

Напередодні уже були зафіксовані спроби вербування трудових мігрантів до лав окупаційного війська. Тому не виключено, що дані робітничі загони з громадян КНДР будуть застосовані в інтересах підтримки РОВ.

У липні на окупованих територіях Луганської та Донецької області були утворені регіональні "представництва" МЗС РФ. Вони мають залучати іноземних громадян до трудової міграції та сприяти створенню підприємств іноземцями у цих регіонах, - зазначили у повідомленні.

Що РФ може хотіти від Північної Кореї

Ймовірно, у списку бажань РФ будуть артилерійські снаряди калібру 122 мм і 152 мм, а також ракети калібру 122 мм.

Північна Корея, яка перебуває під жорсткими санкціями, не має доступу до технологій, які б дозволили їй масово виробляти будь-яку точну керовану зброю.

Вона має запаси протитанкових ракет і ракет «земля-повітря», але її озброєння може не відповідати новітній зброї, яку США та їхні партнери по НАТО надсилають Україні.

Північна Корея також є однією з небагатьох країн із великими запасами танків радянської епохи, таких як Т-54 і Т-62. Країна може надати РФ запчастини до них.

В обмін на радянську зброю, Кім Чен Ин може шукати в Росії технологію, яка допоможе йому побудувати атомний підводний човен і розгорнути супутники-шпигуни.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?