Росіяни хотіли здати на брухт комплектуючі до ППО на Донеччині
Категорія
Україна
Дата публікації

Росіяни хотіли здати на брухт комплектуючі до ППО на Донеччині

Росіяни хотіли здати на брухт комплектуючі до ППО на Донеччині
Джерело:  online.ua

За словами українських розвідників, солдати РФ у Донецькій області намагалися здати на брухт комплектуючі до комплексу ППО, щоб зробити свою техніку небоєздатною і не потрапити на передові позиції.

Джерело: Фейсбук-сторінка ГУР Міноборони

Солдати РФ намагаються здати на брухт комплектуючі до ППО на Донеччині

Щоб не потрапити на передові позиції, командири однієї з батарей 933 зенітно-ракетного полку окупаційних військ вирішили зробити свою техніку небоєздатною. Загарбники познімали з бойових машин "Тор-М2У" блоки управління та вирішили продати їх у пункті приймання дорогоцінних металів, - йдеться в повідомленні.

Українські розвідники звертають увагу на те, що "росіян, як завжди, підвела жадібність", оскільки у пункті приймання брухту окупанти назвали занадто високу ціну та вступили в конфлікт з приймальницею, а та одразу поскаржила на "бізнесменів" у так зване "МДБ ДНР".

Фото - скриншот

Окрім того, наголошується, що тепер командування полку пояснює втрату електронних блоків нібито бойовими діями, а російські солдати, які намагалися здати комплектуючі на металолом, продовжують службу в піхотних підрозділах на передовій.
Також ГУР Міноборони України опублікувало список командного складу 933 зенітно-ракетного полку 150 мотострілецької дивізії 8 загальновійськової армії Південного військового округу, які діють на Донецькому напрямку.

Усіх воєнних злочинців буде викрито та за злочини проти мирного населення України притягнуто до відповідальності, – наголосили українські розвідники.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?