Росіяни кинули цінну техніку у Харківській області й втекли
Категорія
Україна
Дата публікації

Росіяни кинули цінну техніку у Харківській області й втекли

Росіяни кинули цінну техніку у Харківській області й втекли
Джерело:  online.ua

За словами британських розвідників, армія Російської Федерації значною мірою виведена з району на захід від річки Оскіл у Харківській області та багато підрозділів відступили, покинувши цінну техніку на полі бою.

Джерело: Твіттер-сторінка Міноборони Великої Британії

Росіяни залишили цінну техніку на Харківщині - розвідка Британії

Способи виведення російських військ за останній тиждень були різними. Деякі підрозділи відступили у відносно хорошому порядку та під контролем, тоді як інші тікали в явній паніці, - сказано у звіті оборонного британського відомства.

За словами іноземних експертів, цінне обладнання, яке покинули солдати РФ, також включає засоби, необхідні для забезпечення артилерійського стилю ведення війни Росії.

Фото - twitter.com/DefenceHQ

Серед них як мінімум одна контрбатарейна РЛС "Зоопарк" і як мінімум одна машина управління артилерією. Таке залишення підкреслює неорганізований відступ деяких російських підрозділів та ймовірні локальні порушення командування та управління, - підсумовують британські розвідники.

Що важливо знати про контрнаступ ЗСУ у Харківській області

Як ствержує заступниця міністра оборони України Ганна Маляр, протягом останнього тижня в Харківській області Збройним силам вдалося звільнити близько 388 населених пунктів і 150 тисяч людей.

Так, ми давно чекали цього успіху, але нам ще воювати і воювати. До повної перемоги нам звільняти ще дуже багато наших людей і наших земель. Нам потрібно ще чимало часу, сил і терпіння, - заявила Ганна Маляр.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?