Росіяни на окупованих територіях вивозять жителів до катівень не пояснюючи причин — Спротив
Категорія
Україна
Дата публікації

Росіяни на окупованих територіях вивозять жителів до катівень не пояснюючи причин — Спротив

Росіяни на окупованих територіях вивозять жителів до катівень не пояснюючи причин — Спротив
Джерело:  online.ua

У Центрі національного спротиву повідомили про репресії та викрадення мешканців тимчасово захоплених районів Запорізької області. Людей вивозять до катівень без пояснення причин, родичам про місцезнаходження не повідомляють.

Джерело: Центр національного спротиву

Росіяни вивозять жителів окупованих територій до катівень

Згідно з повідомленням Центру національного спротиву, росіяни продовжують здійснювати "фільтраційні заходи" щодо мешканців тимчасово захоплених районів Запорізької області в Україні.

Незважаючи на те, що регіон було захоплено понад рік тому і росіяни навіть провели "референдум" про приєднання цих територій, окупаційна влада продовжує здійснювати репресії проти місцевого населення.

За даними останнього тижня, повідомляється про низку випадків викрадення людей. Їх вивозять до катівень без пояснень причини.

Родичам тривалий час не повідомляють, де саме утримуються їх близькі.

Ці репресивні заходи створюють серйозні перешкоди для людей, які проживають в окупованих територіях та їх близьких, і порушують їх права та свободи.

У Мелітополі зростає тенденція ліквідації росіян

Мер Мелітополя Іван Федоров розповів про наростаючу динаміку ліквідації ворога у тимчасово окупованому Мелітополі.

За його інформацією, другий тиждень поспіль розпочинається для окупантів з вибухів, крім того, колаборанти гинуть за загадкових обставин.

За його словами, не впорався з керуванням авто призначений орками голова окупаційної “адміністрації” Якимівки Максим Зубарєв.

Що цікаво, одразу після аварії рашистські соцмережі завчасно додали до посади Зубарєва приставку “колишній”.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?