Росіяни обстрілюють Донецьку та Херсонську області — багато поранених
Категорія
Україна
Дата публікації

Росіяни обстрілюють Донецьку та Херсонську області — багато поранених

Росіяни обстрілюють Донецьку та Херсонську області — багато поранених
Джерело:  online.ua

Протягом минулої доби та ночі 12 грудня росіяни обстрілювали Миколаївську, Херсонську, Донецьку та інші області України. Повідомляється про поранених цивільних в результаті атак окупантів.

Джерело: ONLINE.UA

Ситуація в Миколаївській області: що відомо

В результаті обстрілу росіянами одного з населених пунктів Куцурубської громади зруйновано господарче приміщення, пошкоджено об’єкт соціальної інфраструктури, житлові будинки. Згідно з останніми даними, ніхто не постраждав.

Ситуація в Донецькій області: що відомо

Російські загарбники пошкодили 7 будинків у Кураховому та господарчу будівля у Курахівці. У Костянтинівці повідомляється про одного пораненого. Також вказано, що окупанти влучили в будинок та колишню школу. У Бахмуті поранено 2 людини. Окрім того, в ОП заявляють про 8 поранених внаслідок ранкового удару по Гірниках: снаряди ворога влучили по центральній частині міста, в район продовольчого ринку.

Фото - telegram.org

Ситуація в Херсонській області: що відомо

Протягом минулої доби армія РФ 57 разів відкривала вогонь по території області. Найбільше постраждали житлові квартали Херсона. Пошкоджені інфраструктурні обʼєкти, приватні та багатоквартирні будинки. Повідомляється про одного пораненого.

Ситуація в Запорізькій області: що відомо

11 грудня росіяни били по позиціях Збройних сил України на Гуляйпільщині та у Василівському районі. Також вказано, що під вогонь армії РФ потрапило житло цивільних у Пологівському та Василівському районах.

Ситуація в Харківській області: що відомо

Вчора російські окупанти накрили вогнем 12 населених пунктів Харківщини, які розташовані поряд із лінією зіткнення. У Харківському районі в с. Глибоке горіли два дачні будинки. За попередніми даними, ніхто не постраждав.

Ситуація в Дніпропетровській області: що відомо

Вночі 12 грудня загарбники вдарили по двох громадах – Нікопольській та Марганецькій. Скерували туди щонайменше 30 снарядів. Постраждалих немає.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?