ЗСУ наблизилися впритул до Кремінної — Гайдай
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ наблизилися впритул до Кремінної — Гайдай

ЗСУ наблизилися впритул до Кремінної — Гайдай
Джерело:  online.ua

Як стверджує очільник військової адміністрації Луганської області Сергій Гайдай, Збройні сили України підійшли впритул до Кремінної і наразі знаходяться в декількох кілометрах від міста.

Джерело: телемарафон  "Єдині новини"

Українські воїни уже недалеко від Кремінної — Гайдай

Наші війська в декількох кілометрах від Кремінної. Сподіваюсь, до Нового року ще будуть новини щодо деокупації населених пунктів регіону, - розповів очільник Луганської ОВА.

Він також попередив українців, що деокупація Луганщини буде дуже складною, оскільки російські загарбники "добре підготувалися", щоб захищати свої позиції.

За словами Сергія Гайдая, "свої останні підготовлені підрозділи росіяни розмістили біля Сватового і Кремінної".

Як вважає чиновник, морозна зимова погода сприятиме швидкому руху техніки на фронті.

Сергій Гайдай також нагадав про партизанів у Луганській області завдяки яким там відбувається "певна "бавовна".

Що відомо про ситуацію на фронті 9-10 грудня 

Згідно з останніми даними, протягом минулої доби, 9 грудня, наші воїни відбили атаки солдатів РФ в районах населених пунктів Площанка, Невське, Білогорівка Луганської області та Яковлівка, Бахмутське, Підгородне, Бахмут, Опитне, Курдюмівка, Дружба, Невельське, Побєда і Новомихайлівка на Донеччині.

Окрім того, наголошується, що ворог завдав 5 ракетних та близько 20 авіаційних ударів, а також здійснив понад 60 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

На Бахмутському напрямку під вогневе ураження російських окупантів потрапили райони понад двадцяти населених пунктів. Серед них - Верхньокам’янське, Берестове, Білогорівка, Веселе, Яковлівка, Соледар, Бахмутське, Бахмут, Опитне, Кліщіївка, Андріївка, Біла Гора, Курдюмівка, Озарянівка, Диліївка, Дружба та Залізне Донецької області, - повідомляє Генштаб ЗСУ.

Також зазначається, що на Авдіївському напрямку противник накрив вогнем райони Авдіївки, Бердичіва, Первомайського, Мар’їнки та Новомихайлівки Донецької області.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?