Росіяни повідомляють про вибухи у Підмосков'ї та ще двох регіонах
Категорія
Події
Дата публікації

Росіяни повідомляють про вибухи у Підмосков'ї та ще двох регіонах

Росіяни повідомляють про вибухи у Підмосков'ї  та ще двох регіонах
Джерело:  online.ua

Жителі підмосковного Ступіно заявили про звуки вибухів. Також стало відомо про рух невстановлених БпЛА. В Тульській та Калузькій областях також пролунали вибухи. 

Джерело: російські Telegram-канали

Що відомо про атаки БпЛА та вибухи на території РФ 

Попередньо росЗМІ повідомляли про рух невстановлених безпілотників. Місцеві ж жителі заявили, що чули три вибухи в області.

За даними російського пропагандистського видання ТАСС, військова авіація виконувала планові польоти в Московській і Тульській областях.

В росЗМІ зауважили, що нібито саме її польоти місцеві жителі прийняли за вибухи й роботу ППО.

За даними російського Telegram-каналу SHOT, жителі Тульської області повідомили про звуки вибухів у регіоні.

Гучні хлопки чули жителі Олексинського району. Офіційної інформації про те, що трапилося, не надходило, - йдеться у повідомленні Telegram-каналу.

Водночас, за даними Mash, вибухи також були й в небі над Калузькою областю РФ.

За словами очевидців, вибухи пролунали близько 19:20.

Як пишуть пропагандисти з посиланням на місцевих, "бавовна" була гучною. Водночас не обійшлось без заяв по те, що "успішно відпрацювала ППО".

Уже через 10 хвилин росіяни почали писати про потужні вибухи в Тульській області. За однією інформацією, їх було 2, за іншою – 5.

Диму немає, про наслідки на землі нічого невідомо, про це повідомляють мешканці кількох районів області, - зазначає один з кремлівських пропагандистських пабліків.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?