Росіяни протягом доби вбили 3 людей у Донецькій області
Категорія
Україна
Дата публікації

Росіяни протягом доби вбили 3 людей у Донецькій області

Росіяни протягом доби вбили 3 людей у Донецькій області
Джерело:  online.ua

За словами очільника Донецької ОВА Павла Кириленка, протягом доби 31 липня від обстрілів російських окупантів загинуло 3 мирних мешканця Донецької області.

Джерело: Фейсбук-сторінка Павла Кириленка

Армія РФ протягом доби вбила 3 людей на Донеччині

За 31 липня росіяни вбили 3 мирних жителів Донеччини: 2 в Бахмуті та 1 у Соледарі. Ще 16 людей отримали поранення, - йдеться в повідомленні Павла Кириленка.

Фото - facebook.com

Як стверджує очільник Донецької ОВА, наразі неможливо встановити точну кількість жертв у Маріуполі та Волновасі.

Що відомо про ситуацію на Донбасі

За словами глави Луганської ОВА Сергія Гайдая, армія РФ намагається розвинути наступ на Бахмут.

Росіяни щодня пробують розвинути наступ на Бахмут, але окупувати невеличку частину Луганщини вже майже місяць не в змозі. Там Збройні сили України міцно тримають оборону, за цей час практично не підпустивши ворога, - повідомляє Гайдай.

Окрім того, наголошується, що чисельний склад та характер дій угруповання ворога залишається без особливих змін. Тактика та ж, що й у боях у Луганській області.

Піхоту російські загарбники поповнюють з числа мобілізованих, як от із Алчевська, де роздають повістки в торговельних закладах та маршрутках.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?