Росіяни серйозно осоромилися зі знаменитим новорічним фільмом
Категорія
Світ
Дата публікації

Росіяни серйозно осоромилися зі знаменитим новорічним фільмом

Росіяни серйозно осоромилися зі знаменитим новорічним фільмом
Джерело:  Рамблер Новини

У Росії польську актрису Барбару Брильську переплутали з журналісткою Боженою Ринською і зажадали прибрати з ефіру фільм "Іронія долі, або З легким паром!".


Про це заявило джерело на "Первом канале", повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Рамблер Новости".


Читайте також: У Росії взялися за журналістів, які не пошкодували Ту-154, що звалився


За інформацією джерела, до редакції телеканалу надійшло безліч листів з вимогою прибрати головний новорічний фільм Росії з ефіру, оскільки в ньому нібито знімається жінка, яка цинічно висловилася про катастрофу літака Ту-154 Міноборони РФ.


У соцмережах висміяли конфуз російських телеглядачів, які переплутали полячку Брильську, яка знялася у фільмі, і  журналістку Ринську, що висловила в соцмережах радість від загибелі співробітників НТВ в катастрофі лайнера.


Так, російський художник Семен Файбисович написав в Facebook: "Божественна російська суміш патріотизму з ідіотизмом. Господи, що у них в головах?!".



Abdulla Miranşahi: "Нічого дивного. Це ж аудиторія "Першого каналу" по іншому бути не могло.)".


лина Старостіна: "Вони довго вичікували, не довіряючи до кінця. Чого ще можна чекати від полячки, яка ще й кинула непитущого Іполита заради невірного нареченого? Ось і підозри збіглися з життям. Обидві блондинки, гарні собою і незалежні, ось це вже точно прощати не можна!".


Maryana Volpyan: "Зграя злісних псів розсілася по диванах і строчить, строчить - під розсіл".



Alex Greditor: "Дефіцит слухових апаратів у значної частини населення, а також окулярів".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Божена Ринська пояснила, чому так цинічно висловилася про катастрофу Ту-154.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?