Росіяни вбили у Маріуполі понад 22 тисячі людей
Категорія
Україна
Дата публікації

Росіяни вбили у Маріуполі понад 22 тисячі людей

Росіяни вбили у Маріуполі понад 22 тисячі людей
Джерело:  online.ua

Згідно з останніми даними, російські солдативбили у Маріуполі більше, ніж 22 тисячі людей. Так, відомо, що загарбники уже поховали у братських могилах 16 тисяч осіб, ще 5 тисяч поховали комунальники до середини березня.

Джерело: Телеграм-канал  Маріупольської міськради

У Маріуполі солдати РФ вбили понад 22 тисячі людей

Оцінка вбитих російською армією цивільних може суттєво збільшитися. На Старокримському кладовищі впродовж місяця з‘явилося 25 нових секторів траншейного типу. Тіла вкладають в кілька шарів, а потім "маскують" табличками як індивідуальні поховання. Всього з середини квітня окупанти поховали в братських могилах не менше 16 тисяч маріупольців – біля селищ Старий Крим, Мангуш та Виноградне, - йдеться в повідомленні.

Окрім того, наголошується, що ще близько 5 тисяч людей були поховані комунальними службами до середини березня.

Фото - скриншот

Місцева влада нагажує, що під завалами, на стихійних кладовищах та в тимчасових моргах досі залишаються тисячі тіл.

На переконання мера Маріуполя Вадима Бойченка, вбитих росіянами містян може бети більше, ніж 22 тисячі.

Ми оцінювали кількість загиблих маріупольців в 22 тисячі, але все більше фактів говорить, що наслідки злочину рашистів значно страшніші. Це потребує особливої уваги світової спільноти, як і жахливе становище місцевого населення в окупації, - зазначив мер.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?