Росіяни видають Санкт-Петербург за нібито відновлений Маріуполь — відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Росіяни видають Санкт-Петербург за нібито відновлений Маріуполь — відео

Росіяни видають Санкт-Петербург за нібито відновлений Маріуполь — відео
Джерело:  online.ua

Прихильники так званого "руского міра" поширюють в соцмережах один із найганебніших фейків про знищений Маріуполь, який Росія нібито відновила.

Джерело: online.ua

Росіяни видають Маріуполь за нібито відбудований Маріуполь

У мережі росіяни поширюють відео з нібито "відновленими" районами міста, які армія РФ під час свого повномасштабного вторгнення буквально зрівняла із землею.

Проте насправді замість Маріуполя на оприлюднених кадрах зображено житловий масив "Вітер змін" у Санкт-Петербурзі. На це одразу звернули увагу користувачі соцмереж.

Навіть самі росіяни шоковані тим, що путінський режим намагається їх обдурити настільки незграбним фейком.

Як українці відреагували на чергову брехню РФ

Українці зовсім не здивовані цинізмом російської пропаганди, і зазначають, що її деградація сягнула безпрецедентного рівня.

Фото: скриншот

Через Маріуполь росіяни планують експортувати зерно

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко розповів, що у Маріуполі окупанти мають намір розбудовувати великий залізничний хаб. Щоб реалізувати цю ідею вони демонтують залізничний вокзал та прилеглі будинки.

Маріупольський морський порт РФ хоче перетворити на військово-логістичну базу, яка працюватиме з вокзалом для однієї мети.

Якщо їм вдасться реалізувати плани, то вони зможуть використовувати це для експорту зерна з окупованих територій Донеччини та Запоріжжя, адже Маріупольський порт один з найбільших на узбережжі Азовського моря. Віримо, що ці плани зірве український контрнаступ, але, на жаль, вони все одно встигнуть демонтувати частину приватних будинків в районі вокзалу, – зазначив Андрющенко.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?