Росіяни відводять частину військ з Каховки та Нової Каховки на Херсонщині
Категорія
Україна
Дата публікації

Росіяни відводять частину військ з Каховки та Нової Каховки на Херсонщині

Росіяни відводять частину військ з Каховки та Нової Каховки на Херсонщині
Джерело:  online.ua

Як вдалося дізнатися українським військовим, солдати Російської Федерації почали передислоковувати окремі підрозділи та відводити частину своїх військ з Каховки та Нової Каховки, що на Херсонщині.

Джерело: Фейсбук-сторінка  Генштабу ЗСУ

Російські окупанти відводять частину військ з Херсонської області

Противник здійснює передислокацію окремих підрозділів та відводить частину своїх військ з Каховки та Нової Каховки Херсонської області в район населеного пункту Нижні Сірогози. Серед місцевих жителів військовослужбовці поширюють інформацію, що Каховка буде залишена російськими військами до кінця цього року, тому лояльним до окупантів місцевим пропонують переїзд до тимчасово окупованого українського Криму, - повідомляє Генштаб ЗСУ.

Українські військові також дізналися, що на Луганщині російські загарбники продовжують тиснути на місцевих бізнесменів, а також примушують їх перереєстровувати бізнес за законодавством Російської Федерації.

Що відомо про ситуацію на фронті 16 та 17 грудня

Протягом минулої доби, 16 грудня, підрозділи Збройних сил відбили атаки російських військ в районах понад двадцяти населених пунктів.

Зокрема це - Площанка, Червонопопівка, Білогорівка Луганської області та Бахмут, Опитне, Зеленопілля, Андріївка, Мар’їнка, Побєда і Новомихайлівка Донецької області, - йдеться в повідомленні.

Окрім того, нашголошується, що солдати РФ завдали масованого ракетного удару по цивільній та енергетичній інфраструктурі нашої держави.

Загалом 16 грудня окупанти випустили по Україні 98 ракет та здійснили понад 65 обстрілів з РСЗВ.

Генштаб ЗСУ звертає увагу на те, що загроза авіаційних та ракетних ударів ворога по об’єктах критичної інфраструктури залишається на всій території України.

  Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?