Росіяни викрадають дітей, щоб винищити нове покоління захисників України — Мелінда Сіммонс
Категорія
Україна
Дата публікації

Росіяни викрадають дітей, щоб винищити нове покоління захисників України — Мелінда Сіммонс

Росіяни викрадають дітей, щоб винищити нове покоління захисників України — Мелінда Сіммонс
Джерело:  online.ua

Амбасадорка Британії в Україні Дама Мелінда Сіммонс переконана, що викрадаючи українських дітей, Росія позбавляє Україну нового покоління захисників.

Джерело: АрміяІнформ

Викрадення українських дітей є частиною війни Росії

Сіммонс каже, що їй емоційно важко говорити про викрадення Росією українських дітей. Це є частиною війни Росії проти України, як і перешкоджання експорту українського зерна і бомбардування українських міст.

Насправді я ледве стримую себе, коли думаю, що дітей забирають або силоміць, або під виглядом, ніби вони їдуть у літні табори чи кудись на оздоровлення. Тоді українським родинам може бути бюрократично важко повернути їх назад. Або вони піддаються неймовірному невпинному промиванню мізків (з боку росіян).

Вона зазначає, що вилучення дітей не є новим, оскільки війна в Україні триває вже впродовж багатьох років.

Ми знаємо, що є діти, які повертаються (з Росії. — Ред.) з думкою, що воювати росіянам проти України — це правильно. Тож перед Україною постало не одне, а два питання: перше — це необхідність повернути дітей у їхні сім’ї, а друге — це психологічна допомога після промивання мізків (росіянами. — Ред.). Але цілком зрозуміло, що росіяни викрадають дітей, щоб винищити під корінь наступне покоління захисників України. Усе це надзвичайно жахливо. Це жахливо на всіх мислимих рівнях. І для мене це питання, яке не потребує стільки дискусій.

Фільм про викрадених українських дітей "Понівечене дитинство"

Команда online.ua створила документальний фільм "Понівечене дитинство", у якому діти розповіли свої історії полону, примусового вивезення в оздоровчий табір, розлуки з батьками під час так званих фільтраційних заходів.

Розповіді ілюструють те, що викрадення Росією дітей з України є чітко спланованим та добре організованим процесом за типовими сценаріями: обман або вбивство батьків, викрадення сиріт, депортація під приводом оздоровлення та фільтраційні табори.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?