Росіяни вивезли з Херсона до Криму міський транспорт
Категорія
Україна
Дата публікації

Росіяни вивезли з Херсона до Криму міський транспорт

Росіяни вивезли з Херсона до Криму міський транспорт
Джерело:  online.ua

Як вдалося дізнатися українським військовим, російські загарбники уже перемістили з окупованого Херсона до Криму транспортні засоби, що перебували у комунальній власності міста.

Джерело: Фейсбук-сторінка Генштабу ЗСУ

Окупанти вивезли з Херсона міський транспорт

Транспортні засоби, що перебували у комунальній власності міста Херсон, переміщено загарбниками до тимчасово окупованого Криму, - йдеться в повідомленні.

Окрім того, наголошується, що вдалося підтвердити інформацію щодо вивезення медичних препаратів з більшості аптек міста.

Українські військові зазначають, що декілька днів тому окупаційна влада звільнила медичний персонал кількох міських лікарень, медичне обладнання з яких російські окупанти вивезли".

Під приводом проведення підготовки до "оборони" міста Нова Каховка на Херсонщині російські військові проводять примусову евакуацію місцевого населення з вулиць, що розташовані на узбережжі річки Дніпро, - йдеться в повідомленні.

За словами українських військоих, у незаконних збройних формуваннях тимчасово окупованої території Луганської області значні проблеми з грошовим забезпечення. Бойовики не отримують призначених виплат.

Окрім того, наголошується, що 29 жовтня ворог завдав 5 ракетних та 7 авіаційних ударів, здійснив понад 29 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

 Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?