Росіяни встановили ППО біля резиденції Путіна в Сочі – ЗМІ
Категорія
Світ
Дата публікації

Росіяни встановили ППО біля резиденції Путіна в Сочі – ЗМІ

Росіяни встановили ППО  біля резиденції Путіна в Сочі – ЗМІ
Джерело:  online.ua

У районі Червоної Поляни в Сочі, де розташована прихована резиденція президента Росії Володимира Путіна, було розміщено зенітний ракетно-гарматний комплекс "Панцир-С1".

Джерело: росЗМІ

Росіяни встановили ППО біля резиденції Путіна в Сочі

На фотографіях, опублікованих у джерелах, можна побачити зенітний ракетно-гарматний комплекс "Панцир-С1", розташований на тлі гір. За даними джерел, комплекс було розміщено на території Червоної Поляни, місці, де часто відпочиває президент Російської Федерації Володимир Путін.

В одному кілометрі від зенітного ракетно-гарматного комплексу розташований комплекс будівель на площі 20 гектарів, що включає вертолітний майданчик та власний витяг з VIP-кабінками. Згідно з документами, цей комплекс належить компанії "Газпром".

За інформацією, шале було побудовано до Олімпіади, а також було помічено, що воно дуже схоже на інше шале, розташоване по сусідству - зимову дачу заступника голови Ради безпеки Російської Федерації Дмитра Медведєва.

Москва готується до ракетних атак

Якоїсь інформації про роботи на жодному з державних порталів не було, а жителі району, які цікавилися, що відбувається, на свої запити отримували відписки.

Відстань від дослідних полів до найближчих житлових багатоповерхівок усього близько 200 метрів.

На один із запитів про вирубку лісу активісти отримали відповідь, що "зазначені у зверненні роботи проводяться з метою забезпечення національної безпеки і оборони Російської Федерації".

У кількох районах Москви відразу після Нового року почали активно вирубувати ліси та заповідні зони для встановлення систем протиповітряної оборони.

Майданчик на дослідних полях сільгоспакадемії у Тімірязєвському районі на півночі Москви став першим у межах міста, де з’явилися чотири зенітно-ракетні системи С-400 та РЛС 92Н6Е і РЛС 96Л6Е, зазначає видання.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?