Росіяни закривають Маріуполь на в’їзд та виїзд
Категорія
Україна
Дата публікації

Росіяни закривають Маріуполь на в’їзд та виїзд

Росіяни закривають Маріуполь на в’їзд та виїзд
Джерело:  online.ua

За словами радника мера Маріуполя Петра Андрющенка, армія Російської Федерації тимчасово перекриє в’їзд та виїзд з окупованого Маріуполя, а також посилить перевірки. 

Джерело: Телеграм-канал Петра Андрющенка

Росіяни закривають Маріуполь для посиленої фільтрації

З 16:00 п’ятниці до 6:00 понеділка окупанти зачиняють місто на в’їзд та на виїзд. Будуть проводитись посилені фільтраційні та антипартизанські заходи. Будьте насторожі. Не наражайте себе на небезпеку. Вичистіть телефони. Без зайвої необхідності не відходьте від домівок. Оминайте блокпости. Допомагайте один одному, - закликає Петро Андрющенко.

Як стверджує радник мера Маріуполя, головною причиною посилення обмежень є "погана ніч для окупантів у Бердянську", де вони зазнали великих втрат.

Фото - скриншот

Що важливо розуміти, у Маріуполі і на околицях міста діють чотири фільтраційні центри.

Окрім того, нещодавно стало відомо, що в тимчасово окупованому Маріуполі робітники заводу відмовляються працювати на росіян і влаштували "тихий саботаж".

На Маріупольському металургійному комбінаті імені Ілліча робітники влаштували свій тихий бунт, відмовившись бігти на міни. Росіяни повернули саперів, робота по розчистці майже зупинилась, - розповів раніше Петро Андрющенко.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?