Росіянка шокувала ставленням до доньки, яка вийшла на протести
Категорія
Світ
Дата публікації

Росіянка шокувала ставленням до доньки, яка вийшла на протести

Росіянка шокувала ставленням до доньки, яка вийшла на протести
Джерело:  http://www.permnews.ru

У російському місті Перм жінка відмовилася від 17-річної доньки через її участь в  антикорупційному мітингу.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Новини Полтавщини".
Школярка повідомила на своїй сторінці в Twitter, що її мати написала заяву на відмову від прав на неї після участі дівчинки в антикорупційному мітингу, який пройшов 26 березня.
Читайте також: Хіба діти не мають рації? Соцмережі киплять через протести в Росії
"Дзвонить опіка. Кажуть мама написала заяву на відмову прав на мене (орфографія збережена - прим.), - написала 17-річна школярка.
Пізніше дівчинка уточнила, що вона помирилася з матір'ю.
Нагадаємо, антикорупційні акції «Він нам не Дімон»  пройшли 26 березня в 82 містах Росії. У Пермі, за оцінками організаторів, на мітинг прийшли близько чотирьох тисяч осіб, правоохоронні органи заявили про 520 учасників.
Згідно з матеріалами розслідування "Він вам не Дімон", оприлюдненого Фондом боротьби з корупцією опозиційного політика Олексія Навального, Медведєв контролює кілька благодійних фондів, на рахунки яких перераховано 70 млрд руб. Також у однокурсників прем'єр-міністра знайшли маєтки і яхти, якими користується Медведєв.
Як повідомляв ONLINE.UA,  під час масових опозиційних протестів у Росії прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв катався на лижах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?