Російські чиновники кинулися масово тікати за кордон
Категорія
Світ
Дата публікації

Російські чиновники кинулися масово тікати за кордон

Російські чиновники кинулися масово тікати за кордон
Джерело:  online.ua

Як вдалося дізнатися російським опозиційним журналістам, чиновники уряду РФ і московської мерії почали рятуватися від примусової мобілізації втечею за кордон.

Джерело: "Настоящее время" з посиланням на головного редактора видання "Верстка" Лолу Тагаєву

Попри заяву про завершення мобілізації російські чиновники тікають за кордон

Журналісти зафіксували випадки від'їзду співробітників російських Мінпросвіти, Міністерства цифрового розвитку, Центробанку.

Окрім того, наголошується, що деяких відділах мерії російської столиці недораховують 20-30% штату. За словами представників видання, чиновники йдуть у відпустку і не повертаються.

Насамперед їдуть у країни Середньої Азії, як члени виконкому Російського футбольного союзу.Нам написали кілька різних співробітників мерії та міністерств, їм хотілося поділитися своєю історією. Ніхто не хоче воювати, вбивати і бути вбитим. На відміну від жителів російської глибинки, у співробітників відомств є доступ до найрізноманітнішої інформації - не тільки до телевізора. Вони розуміють, що відбувається, - зазначають у своєму матеріалі опозиційні російські жкрналісти.

Як уже згадувалося раніше, 28 жовтня очільник Міністерства оборони РФ Сергій Шойгу відзвітував президенту Росії Володимиру Путіну про нібито завершення часткової мобілізації. Він заявив, що в Україну відправили вже 82 тисячі мобілізованих.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?