Російські еліти уже намагаються домовитися з Україною — представник ГУР Юсов
Категорія
Політика
Дата публікації

Російські еліти уже намагаються домовитися з Україною — представник ГУР Юсов

Російські еліти уже намагаються домовитися з Україною — представник ГУР Юсов
Джерело:  online.ua

Офіційний представник ГУР МО Андрій Юсов повідомляє, що наразі чимало людей з оточення російського диктатора Володимира Путіна уже усвідомили помилку очільника Кремля щодо вторгнення в Україну. Ба більше, еліти РФ навіть намагаються домовитися про гарантії безпеки для себе з українською владою.

Джерело: Gazeta.ua

У ГУР заявили про спроби еліт РФ домовитися з Україною

За словами Андрія Юсова, у країні-агресорці є різні люди з різною мотивацією.

Багато представників так званої російської еліти вже розуміють, що це була колосальна помилка і злочин, а фінал буде трагічним для Росії. Вони намагаються шукати варіанти власного порятунку, – пояснив представник української розвідки.

Як стверджує Андрій Юсов, люди з оточення Путіна дійсно намагаються виходити на контакти і домовлятися про персональні гарантії безпеки

Поки що, не боротьби за іншу країну, а йдеться про власну безпеку і бізнес. Намагаються виходити на контакти і домовлятися про персональні гарантії безпеки. Такі випадки вже є, – зазначив він.

Окрім того, речник ГУР закликав російського диктатора та усіх, хто його досі підтримує, подивитися комедію "Смерть Сталіна", щоб Кремль знав точно, як далі буде розвиватися ситуація.

У РФ посилюються панічні настрої та невдоволення серед населення

Згідно з даними української розвідки, рішення МКС щодо видачі ордера на арешт Путіна справді посилило невдоволення всередині російського суспільства.

Окрім того, наголошується, що навколо очільника Кремля почало стрімко звужуватися коло поплічників – Путін стає все дедалі токсичнішим як для зовнішнього світу, так і для оточення.

Представник ГУР також підтвердив, що наразі в країні-агресорці триває пошук наступника диктатора, однак, що важливо розуміти, шукає його не чинний президент РФ.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?