Російські медики уже почали тікати з окупованого Мелітополя
Категорія
Україна
Дата публікації

Російські медики уже почали тікати з окупованого Мелітополя

Російські медики уже почали тікати з окупованого Мелітополя
Джерело:  online.ua

Міський голова Мелітополя Іван Федоров офіційно підтвердив, що слідом за колаборантами з тимчасово окупованого міста почали тікати російські медики.

Джерело: Телеграм-канал Івана Федорова

З окупованого Мелітополя уже кинулися тікати російські медики

Мелітопольська лікарня була чи не останньою на території тимчасово окупованої Запорізької області, яка надавала допомогу цивільним мешканцям, але вже майже місяць, як туди також почали привозити поранених, захворілих рашистів, і для цивільного населення стає все менше місця в цій лікарні, - розповідає Іван Федоров.

Мер міста звертає увагу на те, російські лікарі тікають з окупованого Мелітополя через дії сил спротиву та страх на тлі контрнаступу Збройних сил України.

Окрім того, медиків лякає надвисока кількість поранених російських військових, на яких не вистачає ні медперсоналу, ні ліжко-місць. Не можна також не згадати про поведінку російських загарбників, яких доставляють до лікарень у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння.

Фото - скриншот

За словами Івана Федорова, від тотальної нестачі медперсоналу російські солдати і погрозами, і підкупом намагаються вмовити українських медичних працівників допомогти російським військовим.

Що важливо розуміти, українські медики відмовляються співпрацювати з ворогом попри терор.

Також повідомляється, що 90% аптек в Мелітополі не працюють, а ті, що залишилися, майже не мають асортименту ліків, і вартість медикаментів надто висока.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?