Російські повстанці вдарили по військовому об'єкту під Брянськом — є загиблі
Категорія
Світ
Дата публікації

Російські повстанці вдарили по військовому об'єкту під Брянськом — є загиблі

Російські повстанці вдарили по військовому об'єкту під Брянськом — є загиблі
Джерело:  online.ua

За словами українських розвідників, їм вдалося перехопити розмову, на якій російський солдат розповідає про велику кількість жертв серед окупантів у селищі Запісоччя у Брянській області РФ після удару Російського добровольчого корпусу.

Джерело:  ГУР

Що відомо про удар російських повстанців по базі під Брянськом

Команда ГУР звертає увагу на те, що російський військовий визнав велику кількість жертв серед окупантів внаслідок "заворушень" у селищі Запісоче у Брянській області РФ".

Інформація з Запісоччя. Купа "швидких", розх*ярили прикордонників, військових – десь там стояли або в самому Запісоччі, або біля Запісоччя. Загиблих не знаю, але поранених, як кажуть, дох*я, тому що дуже багато "швидких" поприходило туди. Загалом, х*уйнули добре, бл*ядь, - скаржиться під час телефонної розмови солдат РФ.

Згідно з даними української розвідки, у Погарському районі Брянської області Росії "відбулись заворушення".

Російським повстанцям вдалося не лише ліквідувати частину особового складу, а також вивести з ладу ворожий БТР, пошкодити іншу техніку, обладнання та майно російських загарбників.

ГУР прогнозує збройний протест проти Путіна

На переконання керівництва ГУР, все, що зараз відбувається у Брянській області, вкотре підтверджує той факт, що всередині країни-агресорки дійсно може відбутися збройний протест проти режиму очільника Кремля Володимира Путіна.

Російський добровольчий корпус не вперше проводить подібні заходи, масштаб яких лише зростає. Бійці завдали удару по військовому об’єкту та поспілкувалися з місцевим населенням. В результаті дій повстанців мирне населення не постраждало, - повідомляють українські розвідники.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?